„Įrengėme penkių vietų rankinę automobilių plovyklą, - sako Evaldas Kinderis, UAB „Švaros broliai“ savininkas ir direktorius. – Teiksime ir salono valymo, kėbulo poliravimo, padengimo specialiomis dangomis bei kitas paslaugas“. Automobilių švaros centre įrengtas ir klientų aptarnavimo kambarys, kur automobilio savininkas ne tik galės stebėti, kaip plaunama jo transporto priemonė, bet ir atsigerti kavos, atsipūsti žiūrėdamas televizorių ar klausydamasis muzikos. Automobilių švaros centre sumontuota „Kärcher“ aukšto slėgio plovimo įranga.

„Plovyklų versle dirbame ir nuolat plečiamės jau septynerius metus“, - sako „Švaros broliai“ direktorius. Anot Arūno Astrausko, „Kärcher“ pardavimų vadybininko, ateityje tiek rankinių plovyklų, kur automobilį plauna plovyklos darbuotojai, tiek savitarnos plovyklų, kur transporto priemonę plauna pats vairuotojas, vis daugės. „Tai lemia vis didėjantis naujų automobilių skaičius ir jų savininkų noras ne tik nusiplauti automobilį, bet ir išsivalyti saloną, “ - teigia A.Astrauskas.

Pasak A.Astrausko, plaunat automobilį rankinėje plovykloje, nėra pavojaus, jog dažų danga bus subraižyta šepečiais. „Čia automobilis iš pradžių sudrėkinamas, po to padengiamas specialu šampūnu ir plaunamas aukšto slėgio vandens srove. Šepečiai, jei reikia, naudojami tik ratlankiams ar purvinesnėms automobilio vietoms valyti“, - pasakoja „Kärcher“ pardavimų vadybininkas. Be to, automobilį čia plauna ne automatiškai valdomi šepečiai, o plovyklos darbuotojai, tad taip užtikrinamas atidesnis plovimas ir geresnė jo kokybė.

Automobilio plovimas naujajame automobilių švaros centre truks apie 12 minučių. Vairuotojas galės rinkis vieną iš dviejų – plovimo be nusausinimo arba su nusausinimu – programą. „Be plovimo, čia bus atliekamos ir kitos paslaugos, tad iš automobilių švaros centro vairuotojas galės išvažiuoti su visiškai atnaujintu automobiliu“, - sako A.Astrauskas.

Naujasis automobilių švaros centras – jau trečia šiemet plovykla, kurią „Švaros broliai“ įrengia naudodami „Kärcher“ aukšto slėgio plovimo įrangą. „Kärcher“ per šiuos metus yra sumontavę plovimo įrangą dvylikoje rankinių ir penkiose savitarnos plovyklose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)