– Atsakomosiose rungtynėse Sevilijoje reikės įveikti varžovus ir mušti įvarčius?

– Reikės mušti, jei norime nugalėti. Aišku, dar turime galimybių, bet esame nusivylę, kad nepavyko laimėti.

– Ką po mačo rūbinėje sakė treneris?

– Tai, ką sako treneris rūbinėje turi likti rūbinėje. Nieko ypatingo nesakė, tik sakė, kad dar turime gerų šansų patekti į kitą etapą.

– Kaip CSKA komandos futbolininkai judėjo aikštėje?

– Aišku, tai buvo mūsų pirmosios oficialios rungtynės šiemet, todėl visi supranta, kad kol kas mūsų forma yra ne tokia, kokia turi būti, bet nepaisant visko, manau, kad žaidėme neblogai.

– CSKA kapitonas Igoris Akinfejevas pažymėjo, kad ispanai puikiai kontroliavo kamuolį. Kokį įspūdį jums paliko varžovai?

– Ispanai visada gerai valdo kamuolį, o jų futbolas pasižymi puikia kamuolio kontrole. Mums tai nebuvo siurprizas, analizavome jų žaidimą. Mes žinojome, kad varžovai mėgsta palaikyti kamuolį, žaidžia kombinacinį futbolą, taip pat turi ir silpnų vietų. Bandėme jomis pasinaudoti, kai ką pavyko tai įgyvendinti, tačiau neišnaudojome visų progų.

– Antrą kėlinį žaidėte geriau už varžovus?

– Taip, sutinku.

M. Stankevičius buvo priverstas keisti marškinėlių numerį

Tuo tarpu „Sevilla“ klubo aistruoliai, išvydę Marių Stankevičių, galėjo nustebti, nes šis žaidė netradiciniu 35-uoju numeriu pažymėtais marškinėliais. Tradiciškai Lietuvos rinktinės gynėjas Ispanijos čempionate vilki marškinėlius su 15-uoju numeriu, tačiau įprastu numeriu M. Stankevičius negalėjo debiutuoti ČL, nes UEFA jį registravo urugvajiečiui Ernesto Javierui Chevantonui, kurį „Sevilla“ išnuomojo italų Bergamo „Atalanta“ ekipai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją