Naujoje svetainėje klientams bus išskiriami geriausi pasiūlymai bei automobiliai, kuriems taikomos nuolaidos. Patobulintoje paieškos sistemoje, pasirinkus pageidaujamus kriterijus, lankytojui bus pateiktas jo pageidavimus atitinkančių automobilių sąrašas, o taip pat iš karto bus matomi parduodamo automobilio privalumai.

Daugumai „Inchcape Motors“ parduodamų automobilių galioja bendrovės suteikiama 6 mėn. / 20 000 km garantija, 14 dienų automobilio pakeitimo garantija, be to, automobiliai yra techniškai visiškai tvarkingi - turi galiojančią techninę apžiūrą („Tuvlita“), jiems atlikta viso automobilio patikra. Prie tokių automobilių klientai matys specialius ženkliukus.

Bendrovė taip pat parduoda automobilius, kuriuos klientai pateikia komiso pagrindais. Šiuos automobilius lankytojai taip pat atpažins iš specialaus ženkliuko.

Dar viena naujovė „Inchcape Motors“ naudotų automobilių prekybos svetainėje – galimybė siūlyti savo kainą už dominantį automobilį. Taip klientams suteikiama galimybė derėtis net neatvykus į saloną.

Pastebėta, kad daug klientų domisi apynaujais automobiliais, kurie buvo naudoti bandomiesiems važiavimams. Klientų pageidavimu, naujajame puslapyje atsirado speciali skiltis – bendrovės demonstraciniai automobiliai. „Inchcape Motors“ prekiauja įvairių markių naujais automobiliais, todėl gali pasiūlyti didelį demonstracinių automobilių pasirinkimą. Demonstraciniai automobiliai įprastai pasižymi labai gausia saugumo ir komforto įranga, maža rida bei galiojančia gamintojo garantija – tai beveik nauji, bet parduodami už labai patrauklią kainą modeliai.

2009 m. „Inchcape Motors“ pardavė 377 naudotus automobilius. Naudotų automobilių pardavimo salonai veikia „Vilniaus Vista“, „Kauno Vista“ bei „Klaipėdos Vista“ atstovybėse. Salonuose nuolat turėdama per 100 naudotų automobilių pasiūlą ir naują modernų internetinį puslapį, bendrovė „Inchcape Motors“ tikisi 2010 m. parduoti per 370 naudotų automobilių.

Nuo 2004 m. veikęs www.vista.lt/naudoti nuo šiol nukreips lankytojus į naująją svetainę.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją