Šis projektas buvo įkvėptas sėkmingos praėjusiais metais JAV Valstybės departamento Irake ir Meksiko mieste įvykdytos misijos, kurios metu, siekiant padėti kovoti su nusikalstamumu, buvo pasidalinta informacija ir įranga.

Viešėdamas Rusijoje, A. Kutcheris aptars, kaip komunikacinės technologijos ir socialinė žiniasklaida, kaip kad jo pamėgtas „Twitter.com”, gali būti panaudoti stiprinant ir plečiant ryšius tarp JAV ir Rusijos bei padėti valdžios atstovams kovoti su nusikalstamumu.

Tarp į Rusiją išvykusios delegacijos narių – ir „eBay.com” vadovas Johnas Donahoe, „Twitter.com” vienas iš įkūrėjų Jackas Dorsey bei Niujorko mokslo akademijos prezidentas ir vadovas Ellis Rubinsteinas.

A. Kutcheris sutiko savo „Twitter“ puslapyje rašyti apie kelionę.

Vienas iš „Demi and Ashton Foundation” fondo, kuris dirba su kovos prieš prekybą žmonėmis susijusiais klausimais, įkūrėjų A. Kutcheris nekantrauja, kada galės pasidalinti informacija apie naujus kovos prieš žmonių pardavimą į sekso vergiją būdus.

Planuojama, kad delegacijos nariai susitiks su Rusijos politikais, prezidento Dmitrijaus Medvedevo patarėjais bei Rusijos technologinių ir telekomunikacinių bendrovių vadovais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją