Pasak įmonės vadovės Astos Bagdonavičienės, šia akcija bus siekiama skatinti BMW vairuotojus pasirūpinti kokybiška ir patikima jų automobilių priežiūra, tam išleidžiant dvigubai mažiau.

„Pastebėjome, jog praėjusiais metais vairuotojai, dėl sunkesnės ekonominės situacijos, pradėjo vis dažniau pirmenybę teikti ne paslaugų kokybei, bet mažesnei kainai, pamiršdami, jog nekokybiškas automobilių aptarnavimas vėliau gali pareikalauti dar daugiau išlaidų“, – sakė „Krasta auto“ vadovė.

Jos teigimu, šiuo pasiūlymu įmonė skatins vairuotojus savo automobilio taisymą patikėti tik autorizuotuose „BMW Group“ aptarnavimo centruose dirbantiems kvalifikuotiems meistrams.

Techninius autorizuotus „BMW Group“ aptarnavimo centrus „Krasta Auto“ yra įsteigusi Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje. Šiuose centruose teikiamos ratų montavimo ir balansavimo bei kompiuterinio ratų suvedimo paslaugos, taip pat atliekama diagnostika ir visų markių automoblių kėbulų remontas. Visuose centruose klientų automobliai yra aptarnaujami moderniausia įranga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)