Tą patį vasario 19-osios vakarą prie pulto stos savo grojaraštį pagal nakties nuotaikas pritaikęs Santi Touch, o mažojoje salėje naujausiomis ritmenbliuzo ir hip-hopo bangomis lepins Black B. Šeštadienį į klubą „Pacha“ grįžta jau pamėgta „Lithuanian House Mafia“.

Guy J – Izraelio fenomenas

Nedaugelis šokių muzikos atlikėjų gali pasigirti tokiu staigiu karjeros šuoliu kaip Guy J. Tarp progressive house ir techno stilių balansuojančio prodiuserio kūriniai buvo ne kartą apžvelgti įtakingiausiame šokių muzikos žurnale „DJ Mag“, išleisti „Global Undergound“, „Azuli“, „Audiotherapy“, „Whoop!” bei kitose pasaulinio garso įrašų kompanijose, o visa tai vos ketverių metų istorija.

Tačiau tai - tik pradžia. 2008 metais šokių muzikos guru Johnas Digweedas su pasididžiavimu pranešė, jog debiutiniu Guy J albumu „Esperanza“ pasirūpins jo paties įrašu kompanija „Bedrock“. Po to kaip iš gausybės rago pasipylė pasiūlymai remiksuoti ne vieno Lietuvos publikai pažįstamo ir pamėgto atlikėjo kūrinius. Tarp jų - sielą virpinantis Bent „As You Fall“, kūną kilnojantis Erico Prydzo „Pjanoo“, Jimo Riverso „Vibrant“ bei daugelis kitų.

Lietuviškos „house“ mafijos šeštadienis

„Lithuanian House Mafia“ grįžta su originalia sudėtimi. Šeštadienio vakaras bus kupinas siautulingų tikrųjų house muzikos nuotaikų. Vėl už pulto stos Padre Jovani, Don Santi Touch ir Capo Andrius Rio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją