Ingredientai

3 „rooibos“ arbatos pakeliai,
2 stiklinės verdančio vandens,
2 stiklinės miltų mišinio blynams,
1/4 stiklinės sviesto arba pagal poreikį,
1/4 stiklinės rudojo cukraus,
1/2 stiklinės pekano riešutų puselių.

Palaikykite arbatos pakelius vandenyje penkias minutes; išimkite ir atvėsinkite. Įkaitinkite keptuvę. Sumaišykite pusantros stiklinės atvėsintos arbatos su blynų mišiniu. Išlydykite vieną šaukštelį sviesto keptuvės centre. Sudėkite į jį keturias-penkias pekanų puseles. Supilkite apie trečdalį tešlos tiesiai virš pekanų ir sviesto. Viršų pabarstykite puse šaukšto rudojo cukraus ir uždėkite ploną gabalėlį sviesto.

Kai blyno kraštai apskrus, apverskite ir kepkite, kol lengvai paruduos. Nuimkite nuo ugnies ir pakartokite su likusia tešla.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją