"Esu dėkinga visiems diplomatams, kurie su meile iš savo šalies pateikė puikius eksponatus, o taip pat aukciono dalyviams, kurie širdingai įvertino užsieniečių geranoriškumą bei parėmė kovos su krūties vėžiu projektą", - cituoja A.Zuokienę aukciono organizatoriai pranešime spaudai.

Aukcionui buvo pateikta įvairių daiktų, kurie reprezentuoja šalį ir simbolizuoja sėkmę, gyvenimo džiaugsmą bei judėjimą į priekį.

Aukciono dalyviai varžėsi dėl turkiško kilimo, indo matės arbatai gerti iš Argentinos, indų rinkinio iš Graikijos, senoviška technika sukurto žirgo statulėlės iš Kinijos, naujausio modelio kalnų slidžių batų iš Austrijos, modernaus dizaino fotelio iš Norvegijos, vyriško apsiausto iš Kazachijos, pliušinės koalos iš Australijos ir kitų daiktų.

Pernai diplomatų dovanotų daiktų aukciono metu surinktos lėšos buvo skirtos Pacų rūmų lipdybinėms kompozicijoms atkurti.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją