Į iškilmingą atidarymo vakarą, kurio metu koncertavo dainininkai Rūta Ščiogolevaitė ir Vladas Kovaliovas, sugūžėjo gausus būrys visuomenėje žinomų verslininkų, menininkų ir pramogų pasaulio veikėjų.

Įvairiausių rūšių šokoladą čia kirto neseniai savo vardinius saldainius pristatęs stiliaus guru Mantas Petruškevičius, politikas Artūras Zuokas, saldumynams neatsispyrė net idealiomis figūromis galinčios pasigirti moterys - modelių agentūros vadovė Jolanta Sadauskienė, buvusio vidaus reikalų ministro Gintaro Furmanavičiaus mylimoji Gražina Goriunovienė, renginių organizatorė Kristina Kaikarienė.

Vakaro pradžioje taręs įžanginį žodį, pakilia intonacija A. Jablonskas pristatė ir šokoladinei vadovausiančią mylimąją G. Jablonskienę – vyras didžiuojasi žmona, kuri netrumpą laiką sėkmingai vadovavo pačios įsteigtai amatų mokyklai Rūdininkuose, vėliau Prancūzijoje įgijo ryšių su visuomene specialybę, o prieš trejus metus pagimdžiusi dukrelę, iš vadinamųjų dekretinių atostogų naują veiklą pradeda su didžiuliu polėkiu ir įkvėpimu.

Šokoladinės atidarymo vakaro akimirkos – Klubas.lt fotogalerijoje