“Mane įkvėpė vandens spalva ir Viduržemio jūros gamta. Aš norėjau perkelti visa tai ant podiumo šiuolaikiškais elegantiškais siluetais ir sukurti vasaros sapno įspūdį.”
(Luca Orlandi kolekcija Luca Luca)

Debiutuodamas Bill Blass mados namuose Michael Vollbracht prisiminė nuolat įkvėpimą keliančią Katharine Hepburn. “Nors ji netgi nebuvo mano mėgiamiausia aktorė,” teigia jis, “ji dėvėjo mano mėgiamiausias kelnes.” (Michael Vollbracht kolekcija Bill Blass)

“Mano pavasario kolekcijos įkvėpėja yra Brazilija. Tai grožis, muzika, jausmingumas, žmonės, karnavalas ir jo spalvos. Kai aš ten būnu, aš pasikraunu energija.” Jos vardas Rio: Rodriguez šį sezoną išryškina Brazilijos gyvumą. (Narciso Rodriguez)

“Mano įkvėpimas? David Bailey's darytos Jean Shrimpton ir Marisa Berenson nuotraukos. Ledų ir saldainių spalvos. Seksualūs ir mieli drabužiai, kurie juda ir yra lengvi kaip plunksnelė.” (Peter Som)

“Ši kolekcija žymi sugrįžimą prie kasdieninės elegancijos, kurioje gausu lengvumo ir paprastumo, kuri tinka tiek tingioms dienoms paplūdimyje, tiek ir vakarui mieste. Po viso atšiaurumo, griežtumo ir formalumo, vyravusio praėjusį sezoną, 2004 m. pavasarį norime atsipalaiduoti.” (Jack McCullough ir Lazaro Hernandez iš Proenza Schouler)

“Nuostabi knyga apie retas kriaukles, kurią man paskolino draugas; Eiko dangiškos spalvos iš filmo Mishima; futuristiškas vidurnakčio filmas švelnią vasaros naktį; ir mergaičių, šokinėjančių į vandenyną, atodūsiai.” (Zac Posen)

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją