Esant sudėtingoms oro sąlygoms, praėjusį mėnesį Tarnybos pareigūnai patruliuodami prižiūrimuose keliuose iš viso 38 kartus suteikė pagalbą transporto priemonių vairuotojams. Sniege įstrigusios transporto priemones buvo traukiamos iš griovių, kartą automobiliui pakeista padanga, sugedusi transporto priemonė nuvilkta nuo kelio.

Pareigūnams septynis kartus teko vairuotojus vežti iki artimiausios degalinės, kai jų vairuojamose automobiliuose užšalo arba baigėsi kuras. Taip pat du kartus vairuotojams buvo iškviesta techninė pagalba. Krovininių transporto priemonių vairuotojams pagelbėta reguliuojant eismą. Apie gausiai iškritusį sniegą, nevalytus ir slidžius kelius buvo informuojamos kitos specialiosios tarnybos.

Už suteiktą pagalbą kelyje eismo dalyviai nuoširdžiai dėkojo Tarnybos pareigūnams. Tarnybos pareigūnai daug pastangų skiria padėdami vairuotojams ir kitiems eismo dalyviams, todėl prašo visų eismo dalyvių įvertinti sudėtingas eismo sąlygas, būti atidiems ir padėti vieni kitiems.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją