Jei transporto priemonės bus statomos trukdant eismui ar sniego valymo darbams – bus blokuojamos jų važiuoklės ar automobiliai bus priverstinai nuvežami, visiems pažeidėjams taikant administracinio poveikio priemones.

Sinoptikų duomenimis užklupusi snieguota žiema artimiausiu laiku trauktis nežada. Eismo sąlygos ir toliau reikalaus vairuotojų atidumo ir atsargumo. Prioriteto tvarka valomos pagrindinės, viešojo miesto transporto maršrutų gatvės.

Policijos teigimu, organizuodama sniego valymo darbus, Vilniaus miesto savivaldybė susiduria su nedrausmingais, Kelių eismo taisykles pažeidžiančiais vairuotojais. Pastarieji įvažiuoja į viešojo transporto sustojimo aikšteles, palieka pastatytus automobilius, kliudančius maršrutinio transporto eismui ir jų numatytam stovėjimui, taip pat ir sniego valymo darbams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją