Tik padarius rentgeno nuotrauką paaiškėjo jog pirštas lūžo.

Dar didesnę nelaimę patyrė vartininkas Modestas Stonys, kuris sekmadienį Klaipėdoje, atstovaudamas dublerių (“Kauno jėgerių”) ekipai išsinarino čiurną,

Iki varžybų pabaigos likus kelioms minutėms, baudos aikštelės krašte M.Stonys iššoko į dvikovą su varžovu ir prastai nusileido ant vienos kojos, ko eigoje išniro čiurna ir buvo nutraukti visi čiurnos raiščiai.

Greitosios pagalbos automobiliu vartininkas buvo nugabentas į ligoninę ir po 3 valandų jam atlikta operacija. Šiuo metu M.Stonys gydosi Klaipėdos miesto ligoninėje.

Ši sezoną Kauno FBK “Kaunas” neteko Audriaus Šlekio, žuvusio autoavarijoje. Sunkią traumą vairuodamas automobilį buvo patyręs ir Vitalijus Daniličevas.

Per rungtynes su Farerų salų čempionais, raktikaulį susilaužė ir iki dabar gydosi saugas Marius Bezykornovas. Menisko operacija buvo atlikta ir vartininkui Eduardui Kurskiui. Daugelis futbolininkų patyrė kiek lengvesnes traumas.

Šaltinis
Futbolo portalo ivartis.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be žodinio ar raštiško ivartis.lt administracijos sutikimo neleidžiama.
Ivartis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją