40 vienetų

250 g miltų,
2 kiaušiniai,
pusė arbat. šaukšt. druskos,
50 g džiovintų grybų,
250 g kiaulienos,
100 g lašinukų,
260 g krevečių,
1 valg. šaukšt. krakmolo,
1 valg. šaukšt. sojos padažo,
1 arbat. šaukšt. sezamo aliejaus,
1 arbat. šaukšt. cukraus,
pipirų pagal skonį,
1 pundelis žalių svogūnų laiškų.

Paruošimui: 50 min.
Virimui: 10 min.
Kaloringumas: 60 kcal/1 porc.

1. Iš miltų, kiaušinių ir druskos užminkykite tamprią tešlą. Iškočiokite ją plonai, pabarstykite miltais ir supjaustykite kvadratais su 8 cm kraštine. Pamerkite džiovintus grybus. Mėsą ir lašinukus sumalkite.

2. Iš krevečių padarykite piure, 10 vienetų palikite. Grybus smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su krevetėmis ir faršu. Į faršą taip pat sudėkite krakmolą, sojos padažą, aliejų, pipirus ir druską. Į kiekvieną tešlos kvadratėlį įdėkite po 1 valg. šaukštą faršo. Užlenkite kvadratėlio kraštus taip, kad išeitų tarsi maišelis.

3. Kiekvieną krevetę (iš 10 atidėtų) perpjaukite į 4 dalis. Įdėkite po gabaliuką ant faršo į kiekvieną tešlos maišelį ir užriškite jį svogūno laišku. Koldūnus “Van Tan” sudėkite į tinkelį arba indą, skirtą virti daržovėms garuose (dėkite tik viena eile) ir įleiskite į verdantį vandenį. Uždenkite dangčiu ir virkite 10 min.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją