Davidas Kiely’is, dirbantis bendrovėje „Macquarie Private Wealth“, buvo sučiuptas gyvos transliacijos metu žiūrintis nuotraukas, kuriose Australijos modelis buvo beveik visiškai apsinuoginusi.

Iš pradžių buvo kalbama, kad jis buvo atleistas, tačiau vėliau paaiškėjo, kad jis pasislėpė savo namuose Sidnėjuje ir yra laikinai nušalintas nuo pareigų, o „Macquarie“ bankas, vadinamas „milijonieriaus gamykla“, vykdo šio gėdingo incidento tyrimą.
Pranešama, kad teismo tyrėjai patikrino jo kompiuterį ir elektroninius laiškus, o vadovybė su banko žmogiškųjų išteklių skyriumi suorganizavo keletą krizinių susirinkimų.

Kitose pranešimuose teigiama, kad jį „pakišo“ jo kolegos.

Televizijoje šios naujienos buvo praneštos antradienį ir nuo tada incidentas tapo labiausiai žiūrima interneto naujiena – „YouTube“ ją peržiūrėjo beveik 2 milijonai žmonių ir ji buvo įvertinta penkiomis žvaigždutėmis, o dešimtis „Facebook“ grupių pasisakė už jo gynybą.

Londone įsikūrusi finansų interneto svetainė „Here is the City News“ pradėjo kampaniją „Išgelbėkime Dave‘ą“ („Save Dave“), kuria skaitytojai raginami rašyti elektroninius laiškus „Macquarie“ banko viešųjų ryšių skyriui, siekiant išsaugoti jam darbą.

Po šią savaitę įvykusio incidento prie kampanijos prisijungė tūkstančiai žmonių, įskaitant ir M. Kerr.

„Man pasakė, kad yra sukurta peticija, siekiant išsaugoti jam darbą ir žinoma aš pasirašysiu ją“, – sakė vietos žiniasklaidai modelis, šiuo metu esantis Australijoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją