„Juokingiausia, kuomet horoskopas bando pakoreguoti santykius su artimaisiais, paliepdamas su jais praleisti daugiau laiko, arba priešingai – siūlydamas pabūti atskirai“, – šypsodamasi kalba Taja, kurios galvoje tokie ir panašūs patarimai ilgai neužsilaiko.

Tačiau kitokių rūšių ateities spėlionėms moteris abejinga nelieka. Kartą, jaunatviško smalsumo vedina, ji apsilankė pas šiuo metu visuomenėje ypač garsią būrėją.

„Ji prišnekėjo krūvas nesąmonių, tačiau dėl vieno dalyko buvo teisi. Būrėja išpranašavo, kad greitu metu tapsiu žymi“, – moters spėjimus prisimena dainininkė, kuriai jos būrimai didelio įspūdžio nepalikę. Ji netgi prasitaria, kad šios būrėjos nerekomenduotų nei draugams, nei pažįstamiems, priešingai nei bioenergetikės, pas kurią ne per seniausiai apsilankė.

„Jaučiausi taip, lyg ji mane matytų kiaurai. Iš jos išgirdau daug įdomių dalykų apie save. Ir žinote ką? Beveik visi pasakyti faktai sutapo su tikrove“, – nuostabos neslepia popmuzikos atlikėja.

Taja taip pat išbandė ir chiromantiją – iš delno jai būrė į Lietuvą atvykusi užsienietė, kuri taip pat „išskaitė“ nemažai tiesos. Pasirodo, ateities prognozavimams neabejinga dainininkė sykį yra dalyvavusi ir vienos žymios astrologės laidoje.

„Ji man daug pasakojo apie geruosius gyvenimo tarpsnius ateityje, tačiau, kad ir kaip aš belaukiau, jie taip ir neatėjo. Matyt, viskas priklauso nuo to, kaip nusiteiksi ir įtikėsi“, – požiūrį į astrologų rekomendacijas dėsto Taja.

Pasak jos, geriausia yra tikėti likimu. Jei dainininkei įvykiai susiklosto ne taip, kaip tikėtasi, ji visuomet save ramina, kad taip ir turėjo būti – juk viskas tik į gera.

„Kai pradeda nesisekti, dažnai prisimenu palietą aliejų iš „Meistro ir Margaritos“. Atsimenate, po to pasipylė krūva netikėtų įvykių, o knygos gale paaiškėjo, kad kitaip ir būti negalėjo“, – šypsodamasi priduria švelniabalsė dainų atlikėja.