Nepaisant to, kad tai buvo didžiausias gyvenamasis pastatas, sukonstruotas iš LEGO detalių, neatsirado norinčių už 80 tūkst. dolerių jį perkelti į kitą vietą – tam būtų reikėję jį išardyti ir vėl sukonstruoti, rašo dornob.com.

Kriauklės, dušas ir klozetas tikrai veikė, tačiau tai nebuvo patys patogiausi įrengimai pasaulyje. Ką jau bekalbėti apie LEGO lovą, šlepetes ar natūralaus dydžio LEGO katę. Buvo tikimasi, kad atsiras investuotojas, norintis įsigyti šį statinį, sutvarkyti jį ir gal netgi kai ką patobulinti. Deja, tokių žmonių neatsirado.

Be to, problema buvo ne tik per LEGO kaladėlių stogą pratekantis lietaus vanduo ar perkėlimo sudėtingumas, bet ir tai, kad kompanija „LEGO“ kaladėles dovanojo būtent šiam projektui ir (visiškai nenuostabu) nenorėjo, jog jos būtų išparduotos be licencijos, kadangi jų sutartis buvo sudaryta tik su Jamesu May‘umi ir BBC. Nors tai nuliūdino tūkstančius savanorių, padėjusių statyti namą, šiam projektui nebuvo lemta tapti nuolatiniu gyvenamuoju būstu ar atrakcija smalsuoliams.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)