„Nelabai mane gundė karvės melžimas, jodinėjimas arkliu ar šaudymas iš ginklo. Mano galvoje sukosi daug idėjų ir įvairių minčių, bet nė viena iš jų nebuvo susijusi su karvių melžimu. Negana to, viena iš tų karvių man dar ir įspyrė, o prodiuseriai tą sceną paliko filme, tam kad visi galėtų pasigrožėti mano nesėkme. Bet manau, kad tas gyvūnas vėliau suprato keblią mano padėtį ir kad aš nesu jos aplinkos žmogus“, - nesklandumais patirtais kaime dalijosi „Sekso ir miesto“ žvaigždė.

Nepaisant nesėkmingo susidūrimo su galvijais, aktorė labai džiaugėsi galėjusi išpildyti savo seną svajonę - vaidinti kartu su Hugh Grantu.

44-erių metų aktorė ir trijų vaikų mama tinklaraščiui parade.com papasakojo: „Bandžiau gauti pagrindinius vaidmenis filmuose „Ketverios vestuvės ir vienerios laidotuvė“ ir „Devyni mėnesiai“ - juose pagrindinį vyro vaidmenį atliko Hugh Grantas. Manau, kad norėjau būti jo partnere bet kokioje romantinėje komedijoje dar nuo tos dienos, kai amerikietės sužinojo apie Hugh Grantą ir jį įsimylėjo“, - susižavėjimo britų kino žvaigžde neslėpė Sarah Jessica Parker.

„Kiekvieną kartą bučiuodama Hugh Grantą, aš jam pabrėždavau, kad tai darau vardan visų Amerikos moterų“, - šmaikštavo aktorė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją