Daugiausiai žiūrovų balsų ir komisijos simpatijų pelnė Mariaus Jampolskio ir Irūnos pora, dramatiškai išsiveržę į pirmąją vietą.

Šįsyk duetų dalyviai pasirodymus parengė pagal jiems pateiktą temą „Pasaulio šalys“. Iš tiesų žiniasklaidos atstovų dėmesį labiau patraukė ne išradingųjų dalyvių pasirodymai, o vos daugiau nei prieš savaitę vykusiame laidos įraše prie projekto vedėjų vairo vėl stojusi aktorė Inga Jankauskaitė. Bruzdesį užkulisiuose Inga sukėlė po to, kai scenoje pasirodė vilkėjusi Ilgą juodą „krintančią“ suknelę, išryškinusią jos moterišką figūra. Pradėta spėlioti, ar I. Jankauskaitė iš tiesų laukiasi.

Bene daugiausiai komisijos komplimentų ir šį kartą sulaukė neseniai į projektą įsiliejusi verslininko Mariaus Gelažniko ir Baibos Skurstenės pora bei Marius Jampolskis ir Irūna.

Netikėčiausia šios savaitės naujiena daugeliui tapo projektą savo noru palikusi verslininkė Irena Matijošaitienė. Nors moteris žurnalistus tikino projektą paliekanti dėl nesutapusio jos bei scenos partnerio Ovidijaus Vyšniausko požiūrio, pasigirdo ir abejojančių dėl tokių moters išsakytų minčių.

Projekte triumfuoja lovelasas aktorius Marius Jampolskis ir Irūna iš grupės „Studentės“. Erotišką numerį perengęs aktorius sužavėjo ne tik komisijos narius, bet ir žiūrovus. Po dviejų savaičių judviejų pora – projekto lyderė. „Nebandykite to pakartoti namuose“, - po seksualaus poros pasirodymo sakė V. Juozapaitis.

Antrojoje „Žvaigdžių duetų“ turnyrinės lentelės vietoje liko projekto naujokai – verslininkas Marius Gelažnikas ir vokalo virtuozė dainininkė Baiba Skurstene.

Trečioji vieta atiteko romantišką dainą sudainavusiai Vitalijaus Cololo ir Natalijos Zvonkės porai. Po šios dainos Vytautas Juozapaitis prisipažino tapęs šios poros gerbėju.

Galutinė dviejų savaičių „Žvaigždžių duetų“ lentelė:

1 M. Jampolskis ir Irūna
2 M. Gelažnikas ir Baiba
3 Cololo ir Natalija
4 K. Barisas ir V. Genytė
5 I. Matijošaitienė ir O.Vyšniauskas
6 G. Balutytė ir V. Tarasovas
7 A. Kilkuvienė ir G. Arbačiauskas
8 G. Mikalauskas ir V. Tarasovienė
9 J. C. Edorth ir „69 DANGUJE“

„Žvaigždžių duetų“ akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją