Dar visai neseniai ant J. Jurkutės bevardžio sutvisko žiedelis su deimantu, tačiau pati Jurgita žurnalistus tikino, kad pastaruoju metu žiedų jai niekas nedovanojo ir ji pati esą jų nepirko. Žiniasklaidoje buvo skelbta, kad J. Jurkutė ir R. Širvaitis susižadėjo dar praeitų metų vasarą, nors DELFI šaltiniai tvirtino, kad sužadėtuvės įvyko praeitų metų pabaigoje.

Prieš kelias savaites viena LNK muzikinio projekto „Žvaigždių duetai“ vedėjų Inga Jankauskaitė su mylimuoju Mariumi Stračkaičiu taip pat slapta buvo išvykusi į tolimą romantišką kelionę. Kaip paaiškėjo vėliau, pora ilsėjosi Singapūre. Portalo Klubas.lt žurnalistai skelbė apie keltą versiją, jog pora į egzotišką šalį išvyko medaus mėnesio atostogų. Ar J. Jurkutės ir R. Širvaičio atostogos Tailande taip pat slepia jų svarbius asmeninio gyvenimo įvykius, nėra žinoma.

DELFI žiniomis, J. Jurkutė ir R. Širvaitis iš Tailando ketina sugrįžti kitą savaitę, tačiau šaltiniai neatskleidžia tikslios savaitės dienos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją