Minimal techno, acid techno, detroit techno, ghettotech – tai tik keletas stilių, išsiritusių iš prieš gerus 20 metų susiformavusios elektroninės muzikos srovės. Būtent visoms šioms įmanomoms atmainoms dedikuojami „Techno Wars“ vakarėliai.

Jų metu nevyks apmokymai ir nereiks bėgti per kliūčių ruožą, didžėjai ir šokėjai nesitaškys žarnomis, nežibins ginklais ir nestangins raumenų. Tai bus taiki kova tarp ausų, kojų, ritmų, lazerių, bosų, kompaktinių diskų ir vinilo plokštelių atspindžių ir visko, ko reikia geram vakarėliui.

Akivaizdi aliuzija į legendinės trilogijos „Star Wars“ turinį vakarėlyje padės pajusti tikrą šios muzikos dvasią, jos sintezatorių lazerius, žemų dažnių virpesius bei energijos liepsnas. Klubas vienai nakčiai pavirs tarpgalaktine diskoteka su keistais personažais ir antžemiška atmosfera.

Pirmajame epizode pasirodys gausus vietinių ir sostinės elektroninės scenos propaguotojų būrys. Vakarų frontą palaikys muzikos kūrėjas IJO, gyvai atliksiantis jam nebūdingą asmeninės kūrybos rūgštaus techno setą, “Blank Verse” duetas „Tag&Tru“ bei „Kiwi“ rezidentas Uncle Roll.

Rytinį frontą atstovaus Detroito bei Čikagos elektroninės muzikos judėjimo įtakotas Hallucin, ruošiantis mechaninio techno ir groovy tech-house ritmų ataką, o Shn ir El_T iš „min_for“ komandos trenks vokiečių klubinėje scenoje susikūrusio minimal techno setą.

Organizatoriai primygtinai kviečia prie „Techno Wars“ idėjos prisijungti lankytojus bei įsijausti į kyborgų, androidų, žvaigždžių princesių ar mėnulio kunigaikščių vaidmenis ne vien nuotaikomis, bet ir išvaizda. Tam gali pasitarnauti net patys paprasčiausi sprendimai: bronzinė plaukų spalva ar trikampio formos šukuosena, suvirintojo kaukė, šviečiantis kombinezonas ar blizgantys aukštakulniai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją