Pirmąjį pasakojimą girdėsite šį sekmadienį po 13 valandos žinių. Lietuvos radijo Naujienų tarnybos žurnalistas Zenonas Gipiškis keliavo po Lietuvos miestus, miestelius bei kaimus ir kalbėjo su žmonėmis apie tai, kas jiems yra Nepriklausomybė ir kaip ji pakeitė jų gyvenimą.

Visus metus Lietuvos radijo eteryje bus galima klausytis pasakojimų apie tai, ar, kai tapome nepriklausomi, pasikeitė mūsų mentalitetas, kalba ar esame tolerantiški kitokiems, kaip pasikeitė vartojimo kultūra, žiniasklaida, laisvalaikis, šeimos samprata nepriklausomoje valstybėje. Ir tai dar ne visos temos.

Dvylika pasakojimų apie pokyčius bei tai, kas per du dešimtmečius išliko. Paskutinį mėnesio sekmadienį po 13 valandos žinių. Nepriklausomybės 20-mečiui skirti pasakojimai kartojami pirmadienį „Ryto garsų“ laidoje.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją