„Tai buvo gana radikalus išvaizdos pokytis ir aš nežinojau, ką apie tai pagalvos kiti žmonės. Tačiau, mano nuostabai, ne tik Kelly (akt. žmona Kelly Preston) liko pakerėta, bet net ir 99 proc. internetinės apklausos dalyvių pasisakė už mano naująjį įvaizdį. Todėl nuo šiol ilgesnį laikotarpį būsiu „nusiplikinęs“ ir barzdotas. Ir visa tai - vien tik dėl dėmesio, kuris mane tikrai labai pamalonino“, - savo išvaizdos pokyčių sėkme gyrėsi „Bulvarinio skaitalo“ žvaigždė Johnas Travolta.

Savo naujausiam filme „Linkėjimai iš Paryžiaus“ Johnas Travolta pasirodo kartu su jaunuoju aktoriumi Jonathanu Rhysu Meyersu. Filme jaunas JAV ambasados Paryžiuje darbuotojas (Jonathan Rhys Meyers) drauge su amerikiečių šnipu (Johnu Travolta) gelbės miestą nuo teroristų išpuolio. Filmas „Linkėjimai iš Paryžiaus“ Lietuvos kino teatruose - nuo vasario 5 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją