Namas pastatytas 1920 m., pradinė jo kaina buvo 1,3 mln. svarų. Name yra du miegamieji, dvi vonios, taip pat didžiulis rūsys.

Interneto portalas cituoja savo šaltinį, neva teigusį, kad B. Pittui norisi ramybės ir tokios vietos, kuri neprimintų jam A. Jolie ir kurioje ramiai pagalvotų, kaip toliau gyventi.

Kaip teigiama dailymail.co.uk, B. Pitto motina Jane nori imtis iniciatyvos ir sutaikyti sūnų su buvusia partnere A. Jolie. Tiesa, rašoma, kad jai labai patiko buvusi B. Pitto žmona Jennifer Aniston.

Šeimai artimas žmogus pasakojo, kad B. Pittas stengiasi laikytis ir tikisi, kad santykius dar galima išgelbėti, nes tebemyli A. Jolie.

Pora augino šešis vaikus – įvaikintus berniukus Maddoxą (8 m.) ir Paxą (6 m.), įvaikintą dukterį Zaharą (5 m.) bei savo vaikus – dukterį Shiloh (3 m.) ir dvynius Knoxą ir Vivienne (1,7 m.).

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją