Gegužės 1 dieną 10 val. vakaro prasidėsianti ir tik 6 val. ryto pasibaigsianti jau šeštoji „Pure Future White“ šventė – kauniečio renginių prodiuserio ir meno vadovo Mindaugo Jonaičio vadovaujamos kompanijos „Pure Culture“ sumanymas, sulaukęs house muzikos mėgėjų pritarimo visoje Lietuvoje.

„Per kelerius metus pasiekėme tokį lygį, kad „Pure Future White“ būtų surengtas jau ne naktiniame klube, o milžiniškoje arenoje. Prieš keletą metų šioje arenoje surengėme nemažo pasisekimo sulaukusius renginius – pirmąjį Sasha pasirodymą Lietuvoje ir Meilės dienos fiestą „Love Day“ su Nick Warren“, - pasakojo renginio sumanytojai.

„Pure Future White“ renginiuose jau yra pasirodę Steve Lawler, Desyn Masiello, Omid 16 b, „Silicone Soul“, Demi, lietuviai Justin Xara, Julia Fedotova.

Linksminti šokių muzikos fiestos dalyvių į Vilnių atvyks garsūs užsienio didžėjai iš užsienio. Tačiau organizatoriai nelinkę kol kas viešai atskleisti scenoje pasirodysiančių garsenybių vardų. Jie teigia, kad visa detali informacija apie renginio atlikėjus bus paskelbta artimiausiomis dienomis, nes vis dar yra derinamos paskutinės detalės ir kontraktų punktai su atlikėjų vadybininkais. Tačiau šventės iniciatoriai prasitarė, jog tai - bus maišytas klubinis didžėjų pasirodymas ir gyvo garso koncertas. Ir jų vardai nustebins visus šokių muzikos mylėtojus.

Iš lietuviškos klubinės padangės house muzikos spindulius skleis Justin Xara, Julia Fedotova, Martynas M.

„Specialiai White‘o šou ruošiami originalūs šokėjų kostiumai, organizuojamos specialios šokių pamokos. Grimo specialistai piešia grimo modelių eskizus. Darbas vyksta pilnu tempu, vos spėjame suktis“, - teigė vykdantysis „Pure Culture“ direktorius Ignas Mocevičius.

Tie, kas apsilankė pernai vykusiuose „Pure Culture“ renginiuose „Grand Halloween Carnival“ bei „Nye Celebration“ gerai prisimena dviejų oro akrobačių pasirodymus. Tai merginos Daiva ir Evelina, jos tik per plauką nelaimėjo TV3 laidos „Talentai“ pagrindinio prizo.

Specialiai baltam pasirodymui akrobatės ruošia dar nematytus numerius, ir itin ilgą programą. Neseniai praūžusiuose renginiuose parodyti merginų akrobatiniai numeriai stingdė kraują net visko mačiusiems lankytojams.

Iš Vokietijos į Vilnių bus atvežta 80 kilovatų profesionali kokybiško garso technika. Specialiai kuriamos šviesos, fejerverkų ir lazerių kompozicijos. Pirmą kartą Lietuvoje bus panaudotos pripučiamos oru dekoracijos.

Scenografai žada panaudoti apie kilometrą baltos medžiagos ir balto popieriaus skiaučių. Taip pat „Pure Future White“ renginio lankytojų lauks visa puokštė specialiųjų efektų: CO2 – šalto oro patrankos, ugnies patrankos, konfeti, spalvoti lazeriai, malonius kvapus skleidžiančios dujos, LED ekranai ir muilo burbulų patrankos.

„Šiam renginiui ruošiamės labai atsakingai. Tiek specialiųjų efektų turėtų užtekti pakviesti geriausios nuotaikos atmosferos deives į Vilnių. Panašu, jog neišliks nei vienas abejingas scenografija“, - sakė specialiųjų efektų įrangos montavimu besirūpinančios vokiečių bendrovės direktorius Volfas Detrohofas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją