Grąžins trance magiją

Jerome Isma-Ae į „Exit“ šokių aikštelę sugrąžins „Olympia“ renginių seriją, skirtą garsiausiems pasaulio trance muzikos didžėjams. Pastaraisiais metais klubas su „Olympia“ vėliava pasitiko tokias žvaigždes kaip Armin van Buuren, „Above&Beyond“, Markus Schulz, „Gabriel & Dresden“ ir Ferry Corsten.

„Olympia“ ciklas dedikuotas nuotaikai, patiriamai erdviausiose pasaulio arenose „Sensation“ lygio renginių metu. Jerome Isma-Ae, balansuojantis ant plonytės linijos tarp progressive trance ir house muzikos, 100 procentų pataiko į šį formatą“, – sakė „Exit“ programos vadovas ir didžėjus Ignas.

Artėjančiam šeštadieniui neatsitiktinai pasirinktas ir Kaspar Kondrat. „Jerome Isma-Ae prieš kurį laiką lankėsi Rygos klube „Essential“, kuriame grojo kartu su Kaspar Kondrat. Ši klubinė naktis Rygoje prisimenama kaip viena karščiausių, todėl į „Exit“ pakvietėme abu didžėjus“, – pasakojo Ignas.

Silpnybė – moterys ir automobiliai

Energingais ir melodingais ritmais pasaulio klubus šokdinantis Jerome Isma-Ae Kaune pristatys savo naujausius darbus „Smile When You Kill Me“ ir „Hold That Sucker Down“. Pastarasis rikiuojasi tarp geriausiai parduodamų kūrinių didžiausioje interneto muzikos parduotuvėje „Beatport“.

Ne prasčiau Jerome Isma-Ae sekasi remiksuoti kitų atlikėjų kūrybą. Pernai prodiuseris savo gerbėjus džiugino „Faithless“, „Above & Beyond“, Paul van Dyk ir „Way Out West“ remiksais.

„Kuomet kalba pasisuka apie progressive trance ir house muziką, aš tampu varikliu, kuriuo pasižymi „Mercedes-Benz“ mašinų modeliai su AMG ženklu. Kūriniams suteikiu sportiškumo, galios ir unikalumo. Galima sakyti, kad garso takeliams teikiu „tiuningo“ paslaugas. Mano silpnybės – automobiliai ir moterys“, - juokiasi Jerome Isma-Ae.

Faktą, kad „Exit“ šeštadienio svečias tiesiog pamišęs dėl automobilių, patvirtina dar viena detalė. Pernai Jerome Isma-Ae kartu su Sebastian Krieg išleido kūrinį „308“, dedikuotą automobiliams „Ferrari 308“. „Graži mašina ir nuostabus garsas spaudžiant akseleratorių. Būtent šį garsą panaudojome kūrinyje“, – pasakoja prodiuseris.

Adrenalinas – kovų ringe

Už šokių aikštelės ribų Jerome Isma-Ae domina ne tik galingos mašinos. „Kas dieną rytais bent dvi valandas skiriu sportui – bėgioju, plaukioju, važinėju dviračiu ar einu į sporto salę“, – sako didžėjus, randantis laiko ir ekstremalioms sporto šakoms.

Jerome Isma-Ae adrenaliną semia kovų ringe, tailandietiško bokso Muay Thai treniruotėse. Aštrių pojūčių didžėjui suteikia ir greitasis nusileidimas dviračiu Alpių kalnuose.

Praūžus Jerome Isma-Ae pasirodymui, progressive trance mėgėjų laukia ir daugiau „Olympia“ staigmenų. Vasario 20 dieną „Exit“ gros etatinis „Sensation“ renginių dalyvis Marco V. Šiemet į klubą sugrįš ir geriausio 2009-ųjų JAV didžėjaus titulą pelnęs Markus Schulz.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją