„Jau pusantrų metų kuriu savo „gabalus“. Noriu, kad jie būtų skirtingi nei „sindikato“. Šis darbas skatina išsivaduoti nuo idėjų, kurios spaudžia galvą ir trukdo dirbti su grupe“, - sako Kastetas. „5 ryto“ - daina įrašyta su senu draugu Žilvinu Žusinu, kuris anksčiau dirbo su Pushu ir grupe „Zenitas“, o dabar bendradarbiauja su „Sel“.

Reperis pasakojo, kad rimtai į savo dainas nežiūri ir skrupulingai ateities neplanuoja. Yra įrašęs bent aštuonis kūrinius, kurie kada nors suguls į pirmąjį jo solinį albumą. Tiesa, jis supranta, kad dabartinė ekonominė situacija leisti albumus įkvepia tik bepročius.

Nors „G&G Sindikatas“ pastaruoju metu dažniau garsėja pomėgiu ledo rituliui, nei naujais kūriniais, Kastetas tvirtina, kad bendras darbas studijoje vyksta. „Kuriame naujus „gabalus“. Norime surengti ir koncertų turą“, - sakė jis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją