R.Pattersonas su "Blazers" klubu dar turi galiojančią ketverių metų sutartį. Viena iš priežasčių, dėl kurių puolėjas nori būti iškeistas, yra ta, kad jis nebenori žaisti vienoje ekipoje su Zachu Randolphu. Tą galima nesunkiai paaiškinti: praėjusiame sezone vienos "Blazers" treniruotės metu Zachas Randolphas kumščiu smogė į veidą Rubenui Pattersonui. Pastarasis krepšininkas nuolat garsėja skandalais. Vienas didžiausių nusikaltėlių Portlendo ekipoje praėjusiais metais sumušė savo žmoną. Nors kaltinimai Pattersonui pareikšti nebuvo, visgi klubas jam skyrė 100 000 JAV dolerių baudą.

Šiuo metu atletas yra lygtinai nuteistas už savo vaikų auklės seksualinį išnaudojimą, todėl kiekvieną kartą išvykdamas iš Oregono valstijos ribų apie tai jis privalo pranešti teisėsaugos organams.

Gegužės mėnesį JAV dienraščio "The Oregonian" internetinėje svetainėje surengtoje apklausoje 52% žmonių pasisakė už tai, kad 28 metų Rubenas Pattersonas paliktų Portlendo ekipą.

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją