„Gyvenime esu sąžiningas ir reiklus žmogus sau bei kitiems, todėl itin atsakingai ėmiausi repeticijų, bet šiuo klausimu mūsų požiūriai su Ovidijumi išsiskyrė. Nepakankamai pasiruošusi ar abejojanti aš negaliu ir nenoriu dalyvauti“, - sako I. Matijošaitienė.

Iš projekto pasitraukianti dalyvė sako esanti laiminga ir dėkinga, kad turėjo galimybę įgyvendinti savo svajonę - dainuoti.

„Nuoširdžiai dėkoju projekto rengėjams už suteiktą galimybę dainuoti ir linkiu sėkmės tiek savo buvusiam partneriui, tiek mus pakeisiančiai naujajai porai. Tikiuosi, kad mūsų vietą šiame projekte užims perspektyvesnė ir labiau ambicinga pora,“ - sako I. Matijošaitienė.

Sausio 9 d. startavusiame LNK projekte „Žvaigždžių duetai“ I. Matijošaitienės ir O. Vyšniausko duetą lydėjo sėkmė. Susumavus žiūrovų ir komisijos balsus pirmoje laidoje pora iškovojo trečiąją vietą, antroje laidoje pakilo į pirmąją, o trečioje laidoje užėmė septintąją vietą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją