Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Jose Carlosas Navaro ir A.Karnišovas, pelnę atitinkamai 19 ir 13 taškų. A.Karnišovas per 28 minutes pataikė 3 dvitaškius iš 7, 1 tritaškį iš 2 bei visus 4 baudų metimus. Po krepšiais lietuvis atkovojo 3 kamuolius.

Š.Jasikevičius per 27 minutes pelnė 8 taškus. Jis pataikė abu mestus dvitaškius, vieną tritaškį iš dviejų ir realizavo vieną baudos metimą. Be to, po krepšiais jis atkovojo 3 kamuolius ir atliko 7 rezultatyvius perdavimus.

Pralaimėjusiųjų ekipoje pasižymėjo Bernardinas Tamamesas ir Richardas Scottas, pelnę atitinkamai 21 ir 17 taškų.

Laimėjusi 24 mačus iš 29, "Barcelona" kartu su Madrido "Real", kuris svečiuose 101:81 nugalėjo Valjadolido "Forum" ekipą, čempionate pirmauja. Vos vienu tašku atsilieka Vitorijos "Tau Ceramica" su Sauliumi Štombergu ir Mindaugu Timinsku bei Malagos "Unicaja".

"Tau Ceramica" svečiuose 87:58 (26:10, 24:17, 18:15, 19:16) nugalėjo devintąją vietą užimančią Žeronos "Casademont" ekipą, o "Unicaja" svečiuose po atkaklios kovos 95:93 palaužė Lugo "Beogran Universidade" klubo pasipriešinimą.

"Tau Ceramica" rungtynėse su "Casademont" rezultatyviausiai žaidė Fabricio Oberto ir amerikietis Elmeris Bennettas, pelnę atitinkamai 16 ir 14 taškų.

13 taškų į aikštelės šeimininkų krepšį įmetė S.Štombergas, 8 - M.Timinskas. S.Štombergas per 24 žaidimo minutes prametė dvitaškį, pataikė 4 tritaškius iš 8 ir 1 baudos metimą iš 2. Po krepšiais jis atkovojo du kamuolius.

M.Timinskas per 24 minutes pataikė 1 dvitaškį iš 2, 2 tritaškius iš 4 ir po krepšiais atkovojo 6 kamuolius.

Šeimininkų komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo Ademola Okulaja, pelnęs 17 taškų ir po krepšiais atkovojęs 9 kamuolius.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją