Aišku, net ir gamtoje reikalingas bent elementarus komfortas: kad būtų galima jaukiai prisėsti, patogiai įsitaisyti prie stalo. Idealiu atveju pageidautinas dar ir vietinis apšvietimo šaltinis, leidžiantis gamtoje būti ne tik šviesiuoju paros metu, bet ir sutemus. Pasirodo, reikalavimai ne tokie jau ir maži.

Visą išvardytą daiktų ir baldų sąrašą galima nesunkiai susikomplektuoti, bet vargu ar toks padrikas rinkinukas būtų toks pat mielas ir patrauklus akiai. Būtent tų pačių paskatų vedinas olandų dizaineris Dirk Wynants specialiai kompanijai „Extremis“ sukūrė darnų ir vientisą lauko baldų komplektą, kuriam nebaisus blogas oras, jam nereikia daug vietos, o bene vienintelė būtina sąlyga – elektros išvadas.

Net ir sutemus su kompanija galėsite netrukdomi lošti kortomis prie šviečiančio 1,10 m skersmens stalo. Beje, šis grybo formos baldas gali būti naudojamas ne tik kaip stalas, bet ir kabantis šviestuvas. Bronco kėdė atkartoja tikro balno formą, todėl išsiskiria laiko patikrinta ergonomika. Jei trūksta vietos pasidėti alaus butelį, o rankoje jį laikyti paprasčiausiai tingu, kėdės priekyje specialiai suprojektuota įduba ir odinis saugos dirželis.

Svarbu ir praktiška, kad kėdės pasistumia po stalviršiu ir net lyjant sėdimoji dalis nesušlampa. O net jei ir pliaupia kaip iš kibiro, nė vienas iš šių baldų tikrai nenukentės, nes visi jie pagaminti iš patvaraus ir pritaikyto eksploatuoti eksterjere plastiko. Kintamų spalvų šviesos diodų apšvietimas garantuoja, kad bent jau penkias dienas iš eilės pasisėdėjimas lauke nevirs kasdiene rutina, o džiugins naujomis spalvomis.

Bronco kėdė (dizainas Dirk Wynants, 2006) pakartoja tikro balno formą, todėl išsiskiria laiko patikrinta ergonomika. Jei trūksta vietos pasidėti alaus butelį, o rankoje jį laikyti paprasčiausiai tingu, kėdės priekyje specialiai suprojektuota įduba ir odinis saugos dirželis. Vienu metu prie stovo galima pritvirtinti 28 Bronco kėdes.