Reikės:

1 žiedinio kopūsto galvos,
75 g miltų,
2 kiaušinių,
1 citrinos sulčių,
125 g Čederio sūrio,
0,5 arbat. šaukšt. muskato riešuto,
1 skiltelės česnako,
druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį.

Atskirkite kopūsto žiedynus ir apvirkite pasūdytame vandenyje 5-7 minutes. Išgriebkite ir smulkiai supjaustykite. Kiaušinius išplakite su miltais ir citrinos sultimis, suberkite tarkuotą sūrį, muskato riešutą, susmulkintą česnaką, druską bei pipirus. Sudėkite kopūstus, gerai išmaišykite ir palikite pusvalandžiui pastovėti.

Kepkite gerai įkaitintame aliejuje, dėdami po vieną šaukštą tešlos. Patiekite karštus su grietine.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją