Reikės:

500 g Briuselio kopūstų,
300 g pievagrybių,
150 g sūrio,
250 ml grietinės,
2 kiaušinių,
1 valg. šaukšt. sviesto,
druskos ir pipirų pagal skonį,
tarkuoto muskato riešuto.

Kopūstus apvirkite pasūdytame vandenyje, sudėkite į sviestu išteptą kepimo formą. Pievagrybius supjaustykite riekelėmis ir pakepinkite svieste, suberkite į kepimo formą ant kopūstėlių. Kiaušinius išplakite su grietine, druska, tarkuotu muskato riešutu ir pipirais. Sūrį sutarkuokite stambia trintuve ir sumaišykite kiaušinių-grietinės mase. Mišinį supilkite ant kopūstų ir grybų. Dėkite į įkaitintą orkaitę ir kepkite 20 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją