Poros skyrybas, kaip pranešama, paskatino Ethano romanas su 22 metų Kanados modeliu Jen Perzow (Džen Percou).

Pasak JAV laikraščio "The Star", 33 metų filmo "Bulvarinis skaitalas" (Pulp Fiction) žvaigždė sužinojo, jog šis romanas užsimezgė jai būnant Vankuveryje, kur ji filmavosi juostoje "Algalapis" (Paycheck) kartu su Benu Afflecku (Benu Afleku).

Tuo metu 32 metų E.Hawke'as gyveno kitoje Kanados pusėje esančiame Monrealyje, kur šią vasarą su Angelina Jolie (Angelina Džoli) kūrė vaidmenį filme "Taking Lives".

"Ethanas ir Jen stengėsi nesirodyti viešumoje, todėl intymius vakarus jie leido jo išsinuomotoje palėpėje. Ethanas dovanodavo Jen dovanas iki pat rugpjūčio, kol baigėsi juostos filmavimas ir jis išvyko iš Monrealio", - teigė vienas šaltinis.

"Kai Uma pirmą kartą išgirdo apie savo vyro neištikimybę, ji su juo ilgai kalbėjosi ir nusprendė, kad vienos nakties nuotykis galėjo būti klaida, kurią ji sugebėtų atleisti", - toliau pasakojo U.Thurman artimas šaltinis.

"Tačiau kai žmonės pasakė, kad Ethanas turėjo romaną ir su ta pačia mergina buvo susitikęs daugiau nei vieną kartą, ji iš karto suprato, kad su juo viskas baigta. Jai tapo aišku, kad nebus jokių kalbų, jokio atleidimo, jokio trečio šanso".

Nors pora išsiskyrė, kol kas ji nesiėmė jokių veiksmų, kad šios skyrybos būtų įteisintos. "Šiuo metu jie neplanuoja oficialiai išsiskirti", - pažymėjo vienas susipykusių sutuoktinių atstovas.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją