Pavyzdžiui, girtuoklės vadinamos puikia pagalbininke, aprūpinant krauju lytinius organus, tačiau jei suvalgysite per daug šių uogų, jums gali prasidėti viduriavimas.

E. Camire rekomenduoja sveiką mitybą, reguliarią mankštą ir teigiamą požiūrį.

“Jeigu jūs maloniai vakarieniaujate ir esate su partneriu, kuris jums patinka, tai viskas, ko jums reikia, - teigia ji. - Didžioji dalis šiuose reikaluose priklauso nuo minčių.”

Filosofijos mokslų dr. Barnaby Barratt teigia, kad laimingas seksualinis gyvenimas ateina atsikračius gėdos, kaltės, nerimo ir varžymosi: “Seksas pirmiausia ir daugiausia yra psichologinis klausimas. Dalykai, susiję su maistu, dieta ir pan., gali būti naudingi, tačiau tikrai neatneš stebuklingų rezultatų.”

B. Barratt tikina, kad psichologija yra tokia svarbi, jog kai kuriems žmonėms, kurie tiki afrodiziakais, tam tikras maistas gali suteikti stiprų seksualinio gyvybingumo jausmą.

Kitiems didelį malonumą gali suteikti žaidimas su maistu, pavyzdžiui, plaktos grietinėlės laižymas nuo partnerio kūno...

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją