Paskutiniame koncerte apšildėme garsią airių reaggie grupę ”Kingsativa”. Po koncerto vyko šaunus vakarėlis su šios garsios grupės nariais”, - pasakojo Erica.

Dubline "Skamp" dalyvavo populiarios radijo stoties laidoje, kurioje ne tik pasakojo apie save, bet ir surengė gyvą koncertą. Grupė iš Lietuvos susilaukė ir spaudos dėmesio. Pirmąjį interviu su grupe Airijos leidinyje galima paskaityti adresu www.irismagazine.net.

Pasibaigus koncertų serijai Airijoje "Skamp" turėjo šiek tiek laisvo laiko. Grupės nariai keliavo po kalnus, lankė klubus ir dalyvavo, anot Ericos, “nerealiame” roko koncerte, kuris vyko garsioje koncertinėje aikštelėje “Slane Castle”.

“Šioje scenoje yra groję tokie grandai kaip U2 ir “Guns’n’Roses”, o kai mes ten lankėmės, koncertavo grupės: “The Qeeens Of The Stone Age”, “The Foo Fighters”, “The Red Hot Chilli Peppers”, - pasakojo Erica.

Po koncerto grupė išskrido į Londoną susitikti su vienos leidybos firmos atstovais. “Tai kompanija, kuri leidžia “Massive Attack” ir Prince kūrybą. Buvome nemenkai nustebę, kai jie patys pakvietė mus susitikti. Kalbėjomės apie galimą bendradarbiavimą”, - sakė Erica.

Po koncertų Airijoje grupė iškeliavo į Vokietiją ir surengė koncertą Heidelberge. “Viso turo metu pardavėme daugybę savo kompaktinių diskų. Ypač naujo albumo, kuris ar nėra išleistas. Tiesiog sukepėme savo naujas dainas į kompaktą... Galima sakyti, kad piratavome patys save”, - juokėsi "Skamp" vokalistė.

Rugpjūčio pabaigoje grupė "Skamp" padarys trumpą pauzę savo gastrolėse po Europą ir dviems, trims savaitėms grįš į Lietuvą.