Įspūdingasis dainininkas neseniai pralaimėjo bylą dėl keliolikos milijonų svarų, kurią buvo iškėlęs buvusiems vadybininkams, bet "Christie's" tvirtina, kad aukcionas su tuo nesusijęs. Eltonas Johnas esą dažnai būna išvykęs ir neturi kada vairuoti savo automobilių.

"Geriau, kad jie atitektų žmonėms, kurie kiekvieną dieną dėl jų gali patirti malonumą", - sakė dainininkas, šiuo metu esantis pasaulinėse gastrolėse.

"Christie's" atstovė spaudai agentūrai "Reuters" sakė: "Tikimės iš viso surinkti maždaug milijoną svarų (daugiau kaip 6 mln. litų), bet suprantame, kad ši suma gali būti ir gerokai didesnė".

Eltono Johno kolekcijoje yra automobilių nuo "Rolls-Royce Silver Cloud" pravarde Daisy (Deizi) iki "Aston Martin", nudažyto futbolo klubo "Watford", kuris pats kažkada jam priklausė, spalvomis. Pastarąjį automobilį dainininkas praminė "Žvėrimi".

Beje, įsigiję muzikanto automobilį, galėsite jame patogiai atsilošę ir, svarbiausia, stilingai klausytis jo populiariausių dainų. "Muzika parduodama kartu su automobiliais", - sakė popmuzikos veteranas apie mašinas, kuriose visose įrengta geriausia garso aparatūra.

Savo kolekcija, kurią kaupė 30 metų, besididžiuojantis dainininkas sakė: "Jei kartą sėdai prie puikaus automobilio vairo, niekada nenori grįžti atgal".

Visi automobiliai, išskyrus tris "Ferrari", yra britų gamybos ir Eltonas Johnas savo pranešime rašė žavėjęsis jų grožiu. "Jaguar", "Rolls-Royce", "Aston Martin" - jų negalima pranokti. Jie tiesiog puikūs", - sakė jis.

Pirkimo manija garsus Eltonas Johnas kartą gyrėsi galįs rasti parduotuvę net Sacharos dykumoje. Jis turi keturis prabangius namus, muzikos įrašų kolekciją, kurios, kaip jis sako, nespės visos pasiklausyti iki gyvenimo pabaigos, ir galybę ekscentriškų kostiumų, kuriuos periodiškai parduoda labdaros tikslais.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją