Varžovų vartininką „loterijoje“ vienas prieš vieną įveikė ir puolėjas Šarūnas Kuliešius.

Rezultatyvius perdavimus įsirašė Rolandas Aliukonis ir Martynas Šlikas.

Latvių klubo gretose pasižymėjo Arturas Fedorukas (55:36) po Edgaro Bebrio ir Raivio Kurniginio perdavimų.

„Energijos” vyriausiasis treneris Rimantas Sidaravičius po pirmųjų šio savaitgalio rungtynių su HK „Ogre“ (4:3) liko nepatenkintas komandos susikaupimu rungtynėms.

„Disciplina – štai ko mums reikia daugiau. Nėra, turbūt, daugiau nė vienos komandos pasaulyje, kuri ant atsarginių žaidėjų suolo turėtų dvidešimt "trenerių", kurie nuolat rėktų vienas ant kito“, - prieš antrąsias rungtynes kalbėjo R. Sidaravičius.

Pastabų už per didelį spaudimą jauniesiems komandos žaidėjams sulaukė D. Vaiciukevičius bei Petras Nausėda.

„Negali būti jokių plepalų, nes vėliau niekas nesugeba susikoncentruoti“, - rėžė treneris.

Jau po antrųjų rungtynių P. Nausėda, kalbėdamas apie komandos atmosferą, teigė, jog iš komandos draugų norėtų paprašyti tik šiek tiek daugiau atsakingumo.

Elektrėniškių treneris po antrųjų rungtynių pastebėjo, jog komandai šįkart pritrūko greičio.

„Jei būtume žaidę greičiau, būtume turėję daugiau progų. Galiu pasakyti tik vieną, taip kaip sužaidėme sekmadienį, negalima žaisti prieš tokią komandą kaip „Ogre“, – pastebėjimais dalinosi R. Sidaravičius po mačo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją