2003 metų "Music Slam" koncerte žiūrovai išvys keturiems muzikos stiliams atstovaujančias grupes ir atlikėjus: roko muzikos grupę iš Didžiosios Britanijos - "Chumbawamba", pop daininiką iš Švedijos - "Bosson", šokių muzikos projektą iš Vokietijos - "Fragma" ir lietuvaitį - "Amberlife".

Bene ryškiausia, jau antrojo "Music Slam" žvaigždė - beveik prieš 20 metų susibūrusi britų roko, o kartais vadinama anarchistinės pop muzikos grupė - "Chumbawamba", kuri pasaulyje išgarsėjo dėl atliekamos energingos roko muzikos bei garsiai skelbiamų politinių pažiūrų.

Mokslo metų pradžios koncerte dalyvausiantis Stefanas Olsonas, koncertavęs kartu su pop muzikos dievaite - Britney Spears (Britni Spyrs), besidomintiems muzika geriausiai žinomas "Bosson" slapyvardžiu. Tai - vienas žymiausių švedų pop dainininkų pasaulyje, lyginamas su tokiomis garsiomis grupėmis kaip "Ace of Base", "Abba" arba "Roxete".

Dar vienas šio koncerto svečias - vokiečių šokių muzikos projektas - "Fragma", pasaulyje išgarsėjęs kūriniu - "Toca's Miracle", įrašytu kartu su dainininke Marija Rubija.

Bilietus į "Music Slam" koncertus bus galima įsigyti visuose kioskuose “Lietuvos spauda”. Perkantys specialų bilietą, už keturių bilietų kainą į "Music Slam" koncertą galės eiti penkiese. Įdomiausia, kad į koncertą penki žmonės eis su vienu bilietu. O tai, anot renginio organizatorių, naujovė ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje.

"Lietuvos rinka nuolat reikalauja naujovių. Idėja jaunimui skirtam renginiui pasiūlyti specialų bilietą - gimė ne atsitiktinai. Jauni žmonės į koncertus mėgsta vaikščioti draugų būryje. Įsigyjus specialų bilietą - į koncertą eiti su draugais bus ne tik liksmiau, bet ir pigiau" - teigė "Makrokoncerto" direktorius Vaidas Zdancevičius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją