P. Gershonas norėjo likti Bulgarijoje, tačiau federacijos prašė pasamdyti dar vieną specialistą, kuris galėtų jam padėti. Žydas pasiūlė kelių savo tautiečių kandidatūras, tačiau sutarimas su federacija nebuvo pasiektas.

„Puikiai dirbome dvejus metus, todėl federacija norėjo pratęsti kontraktą su P. Gershonu, – teigė BKF prezidentas Mihailas Mihovas. – Tačiau jis norėjo vadovauti didesniam kolektyvui, kuriame už rinktinės pasirengimą būtų atsakingas kitas vyriausiasis treneris. Iš pradžių mums ši įdėja patiko ir sutikome.

P. Gershonas pasiūlė darbą Sharonui Druckeriui, tačiau jis atmetė pasiūlymą dėl asmeninių priežasčių. Tuomet P. Gershonas rinkosi Odedo Kattasho kandidatūrą, bet mums ši mintis nebepatiko, nes Bulgarijos rinktinė nėra trenerių mokykla.“

„Per paskutinį mūsų susitikimą paprašiau P. Gershono vesti rinktinę per kitą atrankos ciklą, tačiau jis nusprendė kažką kitą. Mes gerbiame bet kokį jo sprendimą. Su bet kuriuo naujuoju treneriu mūsų komanda po P. Gershono įdirbio bus protingesnė ir geresnė“, – pagarbiai kalbėjo M. Mihovas.

„Dėkoju visiems, kurie dirbo su manimi ir padėjo per tuos dvejus metus. Linkiu Bulgarijos krepšiniui geriausios kloties“, – atsisveikindamas sakė P. Gershonas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją