Ir nors „Porsche“ artimiausiu metu neketina pirkėjams pasiūlyti elektriniu-benzininiu varikliu varomų sportinių automobilių, kompanijos planuose išlieka hibridinė „Cayenne“ visureigio versija.

„Techniškai tai įmanoma, tačiau sportiniams automobiliams dėl papildomo svorio šios technologijos neplanuojame diegti. Norime, kad šie modeliai turėtų regeneracinių stabdžių ir „start-stop“ sistemas, bet ne hibridinius variklius. Tai nėra miesto automobiliai, o būtent važinėjant miesto sąlygomis hibridai turi daugiausiai pranašumų“, – sakė M.Machtas.

Jis taip pat prasitarė, kad „Porsche“ dirbo ir su vien tik elektra varomo sportinio automobilio koncepcija, tačiau nesiruošia jo gaminti tol, kol elektromobiliai nepasiekė benzinu varomų modelių techninių galimybių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją