Gamintojo teigimu, naujasis elegantiško silueto „Fluance“ pagal išmatavimus, erdvumą ir įvairios įrangos gausą peržengia kompaktiškų šeimai skirtų C segmento automobilių ribą ir gali pretenduoti į D segmentą.

Išskirtinis naujausiojo „Renault“ modelio „Fluence” bruožas yra plati įrangos gama. Pirmojoje „Fluence“ versijoje „Expression” įmontuotas oro kondicionierius, CD ir MP3 grotuvai, vairuotojo ir keleivio saugos pagalvės bei 2 šoninės oro pagalvės, 2 oro pagalvės-užuolaidos, elektroninė stabilumo programa (ESP) su slydimo reguliatoriumi (ASR), stabdžių antiblokavimo sistema (ABS) su staigaus stabdymo pagalbos sistema (AFU), elektroninė stabdymo jėgos paskirstymo sistema (EBD), kompiuteris, rūko žibintai – tai tik keletas automobilyje įmontuotos įrangos pavyzdžių.

Automobilio aksesuarų elementai – chromuoti išmetamojo vamzdžio galai, automobilio spalvos šoninių veidrodėlių korpusas ir daugelis kitų detalių, pabrėžia „Fluence” išskirtinumą.

Be gausios automobilyje montuojamos standartinės įrangos, „Fluence” versija „Privilege” taip pat siūlo parkavimo pagalbos sistemą, automatinį dviejų zonų oro kondicionierių, „Renault“ laisvų rankų kortelę, uždangą nuo saulės.

Lietuvos rinkai „Renault Fluence“ bus siūlomi su trim moderniais varikliais: benzininiu 1.6 litrų 16V 110 AG su penkių pavarų transmisija bei dviem „Renault eco2” reikalavimus atitinkančiais dyzeliniais varikliai – 1.5 dCi 85 su penkių pavarų transmisija bei 1.5 dCi 105 su šešių pavarų transmisija.

Prekybos salonuose Lietuvoje „Renault Fluence” pasirodys šį mėnesį. Brangiausia „Renault Fluence“ versija su 1.5 dCi, 105 AG varikliu kainuos 66,2 tūkst. Lt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją