Komandos vadovas Donnie Walshas taip pat pridūrė, kad šia sutartimi jis nesistengia suvaržyti krepšininko, o tik nori, kad visų laikų geriausias NBA tritaškininkas pasiliktų klube. Taip pat pridūrė, kad prasti R.Millerio rezultatai praėjusiame sezone buvo susiję daugiau su kulkšnies trauma, o ne sportininko amžiumi.

D.Walshas: "Prisiminkite dviejų metų senumo įvykius, kai šis krepšininkas per atkrintamąsias varžybas įmesdavo virš 30 taškų. Tai nepaprastas žaidėjas ir aš neįsivaizduoju "Pacers" be jo. Jis galėjo kaip kelios legendos pereiti į "Lakers" ir su Los Andželo ekipa bandyti iškovoti NBA čempionų žiedą, tačiau jis pasirinko Indianą ir šį tikslą bandys pasiekti čia".

Reggie Milleris, šiuo metu viešintis Indianoje, sakė: "Esu sujaudintas. Retai kada žmogus pradeda ir baigia karjerą viename klube. Esu labai laimingas ir norėčiau padėkoti visai "Pacers" valdybai".

201 cm ūgio atakuojantis gynėjas 16 metų praleido Indianoje, sužaidė 1243 rungtynes (1158 startiniame penkete, nuo trečiojo sezono nė karto nepradėjo rungtynių nuo atsarginių žaidėjų suolelio). Krepšininkas ne tik "Pacers" komandoje, bet ir visoje Nacionalinėje krepšinio asociacijoje nepralenkiamas pagal tritaškių metimų pataikymą (2330/5854). Ekipoje jis neturi lygių dar pagal 8 statistinius rodiklius (sezonus, rungtynes, laiką praleistą aikštėje, tritaškių metimus, perimtus kamuolius).

Praėjęs sezonas nebuvo sėkmingas šiam krepšininkui. Nuolat kankinęs kulkšnies skausmas neleido įgyti optimalios sportinės formos, dėl to per rungtynes aikštėje jis praleisdavo 30 minučių (2001-2002 m. sezone beveik 37), pelnydavo 12,6 taško, atkovodavo ir perduodavo po 2,5 kamuolio (lenkia tik debiutinio sezono rezultatus).

Šaltinis
Portalo Eurobasket.lt informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško portalo sutikimo draudžiama.
Eurobasket.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją