Pasak atstovės spaudai Cheri Fine , koncertas taip pat žymės M.Jacksono ir jo brolių susitikimą - visi kartu jie muzikuos pirmą kartą nuo 9-ojo dešimtmečio.

42 metų M.Jacksonas savo pranešime spaudai rašė: "Man nepaprastai malonu savo 30-ąsias solinės karjeros metines švęsti su tokiais talentais, draugais ir gerbėjais. Nekantrauju tą ypatingą vakarą dainuoti gyvai ir vėl pasirodyti su savo broliais".

M.Jacksonas pirmiausia išgarsėjo su brolių grupe "The Jackson Five" 1969 metais, o po dvejų metų pradėjo solinę karjerą. Kaip grupės narys dainininkas buvo priimtas į Rokenrolo šlovės muziejų, o praėjusį mėnesį ten pateko ir už solinę veiklą.

M.Jacksonas Jungtinėse Valstijose nekoncertavo nuo gastrolių "Bad" 9-ojo dešimtmečio pabaigoje. Jis kūrė naują albumą, kuris turi pasirodyti rudenį, ir būsimajame koncerte pirmą kartą atliks jo dainas.

Nuo būsimojo albumo sėkmės priklausys tolesnė M.Jacksono karjera, kuri nukentėjo dėl jo ekscentriškų poelgių bei įtarimų seksualiniu priekabiavimu prie vaikų.

Koncertas bus įrašytas transliuoti per televiziją, sakė Ch.Fine.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją