"Iki trečiadienio bus priimtas galutinis sprendimas - pasirašyti su juo sutartį, ar ne",- pareiškė "Anwill" klubo direktorius Zbigniewas Polatowskis (Zbignievas Polatovskis).

Neoficialiomis žiniomis, į šią poziciją Lenkijos komanda mėgina prisivilioti ir 27 metų 203 cm ūgio Vilniaus "Lietuvos ryto" puolėją Kęstutį Šeštoką.

D.Zavackas šią vasarą treniravosi su Lietuvos krepšinio rinktine ir buvo vienas šešių žaidėjų, patekusių į antrąjį pasirengimo Europos čempionatui Švedijoje etapą.

D.Zavacko paslaugų rinktinės treneriai atsisakė rugpjūčio pradžioje.

D.Zavackas krepšininko karjerą pradėjo Klaipėdoje, kur atstovavo "Neptūno" komandai. Paskutinius penkerius metus krašto puolėjas JAV vilkėjo Pitsbergo universiteto marškinėlius, o pastarąjį sezoną tapo "Big East" (NCAA čempionatas) konferencijos čempionu.

"Anwill" gretose jau treniruojasi 23 metų 192 cm ūgio Gintaras Kadžiulis, praėjusį sezoną žaidęs Permės "Ural-Great" (Rusija) ekipoje.

2002-2003 metų sezone Lenkijos krepšinio čempionų gretose žaidė du lietuviai - Tomas Pačėsas ir Valdas Dabkus.

Šiame sezone Vloclaveko "Anwil" rungtyniaus FIBA Europos lygos (FEL) turnyre.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją