„Jau ankstų pirmadienio rytą mūsų žalų centrai sulaukė gausesnio nei įprastai pranešimų apie eismo įvykius skaičiaus. Pagrindinė eismo įvykių priežastis – slidi kelio danga tiek didžiųjų miestų gatvėse, tiek regioniniuose keliuose. Preliminariais duomenimis, daugiau eismo įvykių buvo užfiksuota miestuose, tačiau jie yra smulkesni, o regioniniuose keliuose įvyko stambesnės avarijos, pasitaikė daugiau nuslydimo nuo kelio ar įvažiavimo į kitą eismo juostą atvejų“, – teigė „PZU Lietuva“ Vilniaus žalų centro vadovas Modestas Žilionis.

Pasak jo, tikėtina, kad per artimiausią parą pranešimų apie draudiminius įvykius dar padaugės, nes eismo sąlygos vis dar išlieka sunkios, o didžiųjų miestų gatvėse – daug išvažinėto sniego ir nevalytų kelių ruožų.

Esant tokioms eismo sąlygoms vairuotojams patariama vengti staigių manevravimų gatvėse, ypač sankryžose, atsargiau išvažiuoti iš kiemų į pagrindines gatves ir rinktis mažesnį greitį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją