R.Schenkeris ir „Scorpions“ dainininkas Klausas Meine'as „Volkswagen Commercial Vehicles“ gamykloje tapo pirmosiomis įžymybėmis, kurioms buvo suteikta galimybė apžiūrėti visiškai naują pikapą.

„Amarok“ – super stilingas ir tikrai atkreipiantis dėmesį. Tiesiog norisi į jį įšokti ir nuzvimbti tolyn. Tai automobilis–žvėris. Toks pikapas man asocijuojasi su nuotykiais, laisve ir smagumu“, – pirmaisiais įspūdžiais dalijosi R.Schenkeris.

„Aš keliaučiau su šiuo automobiliu visur. Jis tiesiog „kietas“, o ne šiaip sau blizgutis ar pernelyg demonstruojantis „kietumą“. Jis – kažkas tokio, ko reikia tikram vyrui“, – pridūrė K.Meine'as.

Beje, kai 1965 metais susikūrė „The Scorpions“ grupė, „Volkswagen Bus“ tapo pirmuoju jų automobiliu.

R. Schenkeris, tik ką išleidęs savo knygą „Rock Your Life“, tryško entuziazmu vos tik sužinojęs, kad „Volkswagen Amarok“ bus oficialus Dakaro ralio organizatorių automobilis. Jis spontaniškai pasisiūlė „Volkswagen Commercial Vehicles“ vadovui Stephanui Schalleriui išbandyti pikapą ralio metu.

„Amarok yra būtent tai, apie ką rašau savo naujojoje knygoje – matyti gyvenimą kaip nuotykį, priimti kiekvieną naują iššūkį ir mėgautis procesu“, – sakė roko muzikantas.

S. Schalleris irgi buvo pamalonintas, kad muzikantas susidomėjo automobiliu ir nedelsdamas priėmė jo pasiūlymą.

Tad 2010 metų sausio 9 dieną, šeštadienį, R. Schenkeris jau bus Antofagastoje (Čilė) pasirengęs skrieti su „Volkswagen Amarok“ Dakaro ralio trasomis.

Oficialus Dakaro ralio automobilių tiekėjas „Volkswagen Commercial Vehicles“ šiam dykumų maratonui iš viso pateiks 35 automobilius.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją