Mažeikiuose, Žemaitijos gatvėje esančioje degalinėje, 50 litų administracinė bauda buvo skirta pašto ir skubių siuntų tarnybos darbuotojui Raimondui Litvinui, sustabdžiusiam automobilį prie geltonos ištisinės linijos.

22 metų R.Litvinas, ketinantis mokytis policininko profesijos, išsiaiškino, kad kai kuriose Mažeikių degalinėse prie geltonos linijos sustoja ir pareigūnų automobiliai, tai daryti esą leidžiama ir degalinių darbuotojams.

Mažeikių savivaldybė pripažino, kad degalinėje, esančioje Žemaitijos gatvėje, kelio ženklinimo linijos atsirado be tam būtino leidimo, o dėl jo degalinės savininkai net nesikreipė į savivaldybę.

Tuo tarpu Mažeikių policijos komisariato pareigūnai tikino, kad skirdami baudą už kelių eismo taisyklių pažeidimą jie neprivalo žinoti, ar ženklinimas nėra savavališkas.

M.Litvinas kreipėsi į teismą dėl baudos panaikinimo ir šiuo metu laukia išaiškinimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją