Iš viso bus pagaminta tik 900 vienetų „Alfa Romeo Brera Italy Independent Special Edition“ automobilių, kurie iš pradžių bus parduodami Europoje, vėliau Japonijoje ir Australijoje.

Specialaus modelio gamybai naudotos tokios medžiagos kaip lino audiniai, kašmyras, anglies pluoštas ir kevlaras. Skirtingai nuo įprasto modelio, specialios versijos pavarų perjungimo svirtis yra aptraukta oda, sumontuoti pedalai iš aliuminio. Automobilio išorės dizaine išsiskiria 18 colių ratlankiai, aliuminis kuro bako kamštis.

Išskirtinio „Alfa Romeo Brera“ modelio pirkėjai galės rinktis automobilį su 2.2 JTS, 185 AG arba su 3.2 V6, 260 AG varikliu. Taip pat bus galima rinktis 6 laipsnių mechaninę arba „Q-Tronic“ automatinę pavarų dėžę.

Pirmojo „Alfa Romeo Brera Italy Independent Special Edition“ automobilio rakteliai buvo įteikti „Italy Independent“ atstovui. Gamintojų teigimu, automobilis bus demonstruojamas tokių miestų mados ir stiliaus centruose kaip Milanas, Ciurichas, Paryžius, Londonas.

Specialią „Alfa Romeo Brera“ versiją jau galima „išbandyti“ ir virtualiu būdu „XBox 360“ kompiuteriniame žaidime „Forza Motorsport 3“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją