Čechovo ligoninėje ritulininkas buvo peršviestas, o vėliau išvežtas į Podolską tolesniems medicininiams tyrimams. Preliminari diagnozė – „kompresinis ketvirto kaklo slankstelio lūžis“, - praneša leidinys „Sovetskij sport“, remdamasis „Atlant“ klubo generalinio direktoriaus Andrejaus Veriovko žodžiais.

Pasak Čechovo ligoninės traumatologinio skyriaus vedėjo Igorio Suvorovo, trauma labai rimta ir sportininkas gali pamiršti apie ledo ritulį mažiausiai pusei metų.

„Ačiū, Dievui, jo gyvybei pavojus negresia“, - konstatavo medikas. - Bet yra pavojus kvėpavimo sutrikimui“.

Kaip rašo „Life Sports“, žaidėjo trauma sukėlė kitų ledo ritulininkų ir „Atlant“ klubo aistruolių paniką.

Visi puikiai prisimena, kad beveik prieš metus (2008 spalio 13 d.) toje pačioje ligoninėje, kur buvo nuvežtas ir susižeidęs vartininkas, mirė 19-metis Omsko „Avangard“ klubo ritulininkas Aleksejus Čerepanovas, kuriam širdis sustojo rungtynių su „Vitiaz“ metu.

"Vitiaz" ir "Atlant" klubų dvikova po pratęsimo baigėsi Čechovo komandos pergale rezultatu 5:4. Po susitikimo „Atlant“ komandos vadovybė už nedrausmingą žaidimą pareikalavo pašalinti „Vitiaz“ klubą iš KHL.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją